keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Salaisia fantasioita?

Salaisia fantasioita, kelläpä niitä ei olisi? Jo vuosia olen miettinyt kelle niitä jakaisi, siksipä netti ja erityisesti chattipalstat ovat tulleet tutuiksi. Viimein sieltä saadun rohkaisun myötä päädyin perustamaan blogin. Tarkoitus on siis jakaa ajatuksia seksistä, seksuaalisuudesta, fantasioista, fetisseistä... Mitä "tavallisen" suomalaisen miehen päässä pyörii.

Itse olen huomannut kiihottuvani erilaisista asioista ajan kuluessa, myös tavat ja tottumukset muuttuvat. Blogin myötä toivon saavani kommentteja ja kokemuksia aiheista, mutta myös kenties rohkaistua muita ihmisiä jakamaan vapaammin ajatuksia! Kaikilla meillä on erilaisia mielihaluja ja mielitekoja. Niin kauan kun ketään ei satuta ja pysytään laillisissa toimissa, ei kukaan niitä voine keltään kieltääkään?

Postauksia tullee säännöllisen epäsäännöllisesti, miten arjen keskellä ajatukset ikinä kietoutuvatkaan seksiin. Mutta ensimmäinen postaus tulee jo lähiaikoina ja siinä on tarkoitus käsitellä viimeaikaisinta fantasiaani, erilaisia seksikkäitä alusvaatteita ja asusettejä:)

Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Eka kerta

Viime tekstistä on jo hetki aikaa ja nyt on aikaa kirjoitella uusia ajatuksia. Jos viime kerran tekstissä mentiin enempi "alistuvaan&qu...